Nu er det kun os to: Hjerteskærende øjeblik, hvor far krammer nyfødt datter kort efter hun er kommet til verden

Amanda og Glynn Sheppard fra Queensland i Australien havde glædet sig til at møde deres første barn og datter, som kom til verden den 18. april i år.

Amanda skulle have foretaget et planlagt kejsersnit, men noget gik helt galt. Hospitalet undersøger stadigvæk sagen, men tilsyneladende bristede en vene, og moderen tabte derfor meget blod, hvilket endte med, at Amanda gik bort under fødslen.

Hun dermed efterlod dermed Glynn med parrets nyfødte datter Willy, som heldigvis er sund og rask.

- Denne dag skulle have været en af de bedste og mest lykkelige i Amanda og Glynns liv, men i stedet har Amanda efterladt hendes elskede mand Glynn og deres helt nye baby Willa alene tilbage, skriver en nabo og tæt pårørende til parret på indsamlingssiden GoFundMe, hvor hun håber, at folk vil donere penge til Glynn og Willa, der nu kun har hinanden fremover.  

Glynn lagde kort tid efter et billede på sin facebook, hvor han holder datteren tæt ind til sig, og det har for alvor taget internettet med storm.

Naboer og beboere i området har samlet tøj og ting ind til den nybagte far, der også må kæmpe med sorgen over tabet af sin hustru. Indtil videre er der samlet over 200.000 danske kroner ind Glynn og baby Willa.

Læs også: Victoria knust af sorg over sine tvillingers død - nu er hun ikke til at kende

Følg Dagens Mødre for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip