Nu er det sket igen: Endnu et spædbarn efterladt i glohed bil

En 23-årig barnepige er sigtet for at have efterladt to børn - en tre-årig dreng og en to måneder gammel pige - i en bil på en varm sommerdag,  Portland, Oregon.

Kvinden, Kristin Marie Jones, erklærer sig uskyldig i sagen, hvor tiltalen lyder på, at hun skulle have efterladt de to børn i bilen på en dag, hvor temperaturen lå på omkring 32 grader celsius - mens hun selv gik ind for at tage kunstig sol i et solcenter.

Det skriver Koin.com.

Ifølge politirapporten blev en betjent kaldt til solcenteret, hvor et vidne viste ham hen til den varme bil med de to små børn, der sad skrigende, svedende og fastspændte. Betjenten åbnede døren for at få de to børn med uden for.

LÆS OGSÅ: Ond plan: Far sigtes for overlagt mord på to-årig søn

I det samme kom Kristin Marie Jones, barnepigen, ud og tog børnene med ind i solcenteret.

Ifølge politibetjentens udsagn var den lille dreng på det tidspunkt helt gennemblødt af sved. Han var så varm, at det kunne mærkes gennem betjentens skudsikre vest, lyder det i rapporten.

LÆS OGSÅ: 23-årig mor anklaget for at brændemærke sine to børn

Kristin Marie Jones forklarede i første omgang episoden med, at hun faktisk havde efterladt børnene i bilen sammen med deres mor.

Men det er senere kommet frem, at moderen havde været på arbejde hele dagen. Den information fik barnepigen til at indrømme, at hun havde efterladt de to børn uden opsyn i den varme bil, med lukkede vinduer.

LÆS OGSÅ: Kvinde myrder eks’ens nye kæreste og efterlader koldblodig hilsen
 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip