Nu er det slut: Stor hotelkæde begærer det konkurs

Skrevet af Emil Martesen

26/03/2024
Foto: Jens Thaysen/Jysk Fynske Medier/Ritzau Scanpix
Foto: Jens Thaysen/Jysk Fynske Medier/Ritzau Scanpix
Nu er det slut.

Dagens topnyheder

"Det er med virkelig tungt hjerte, at vi deler nyheden om Book1s afslutning fra i dag. Det har været en utrolig svær beslutning for os. Vi troede virkelig på konceptet til det sidste. Men nogle gange er selv den bedste indsats ikke nok, og Book1 er ikke længere en økonomisk bæredygtig forretning for os. Så vi lukker desværre dette hostelkapitel".

Sådan lyder meldingen fra Book1 i et Facebook-opslag mandag.

Her løfter de sløret for, at det ikke længere er en økonomisk bæredygtig forretning for dem, hvorfor de er nødsaget til at dreje nøglen om.

Og senere mandag landede en pressemeddelse fra Brøchner Hotels, hvor de begærede sit BOOK1-hostel i Aarhus for konkurs.

I pressemeddelelsen bliver konkursen uddybet af CEO Nickolas Krabbe Bjerg, og han lægger ikke skjul på, at de er frygteligt kede af det:

"Vi er frygteligt kede af og ærgerlige over, at vi ikke kan fortsætte med at drive Book1. Vi så et stort potentiale i Aarhus by og i konceptet. Mest af alt gør det os ondt at måtte sige farvel til et fantastisk team af dedikerede kolleger, der har været med til at skabe Book1, og som lige til det sidste har knoklet for at skabe et attraktivt produkt og en sund forretning", lyder det fra ham inden han fortsætter:

"Vi er utroligt taknemlige for alle, der igennem årene har været gæster i vores hus. Jeg vil især gerne rette en stor tak til alle de aarhusianere, der har taget vores koncept til sig og støttet op omkring Book1. Vi har følt os meget velkomne, og det har været en stor glæde for os at være en del af lokalsamfundet i Aarhus".

Brøchner Hotels skulle angiveligt være i kontakt med de gæster, der har fået annulleret deres bestilling.