Nu er mysteriet om pigelig i affaldssæk opklaret: Endelig er Bella indentificeret

Efterforskere har i månedsvis forsøgt at afklare identiteten på den lille pige i affaldssækken, der blev fundet af en hundelufter tilbage i juni måned.

Politiets computerskabte billede af den kønne pige med de brune øjne, som fik navnet Baby Doe, er gået verden rundt, og nu sagen langt om længe blevet opklaret, skriver CNN.

Pigen hedder Bella Amoroso Bond og var kun to år gammel.

Pigens 40-årige mor Rachelle Bond og hendes 35-årige kæreste Michael McCarthy blevet sigtet for den ubegribelige forbrydelse. McCarthy for drab og Bond for medvirken til drab.

LÆS OGSÅ: Tragisk mysterie: Liget af 4-årige pige skyllet i land i plastikpose - men hvem er hun?

Der er endnu ikke offentliggjort oplysninger om motivet for mordet, men kæresteparret beskylder angiveligt hinanden for at stå bag.

Bond og McCarthy blev anholdt i torsdags, efter at politiet modtog et tip, som ledte til det afgørende gennembrud i sagen.

Myndighederne har tidligere været i kontakt med Bella Amoroso Bonds mor, efter anmeldelser om, at pigen blev forsømt som spæd.

Desuden har moderen tidligere fået frataget forældremyndigheden over to andre børn i perioden 2001 til 2006. Det ene barn kom i pleje hos sin mormor, mens det andet blev bortadopteret.

Michael McCarthy (35) og Rachelle Bond (40) er sigtet for drabet på toårige Bella.

Dagens Gossip