Nu er sol og varme det vigtigste på ferien

Når vi rejser til vinter er det for at få den sol og varme, vi ikke fik herhjemme denne sommer. Desuden har langt flere end normalt allerede nu besluttet sig for en vinterrejse, og flere end halvdelen fordi de simpelthen lider under det barske danske vejr. Det viser en ny spørgeundersøgelse, som ca. 1300 personer har besvaret via startour.dk.

- I samme undersøgelse fra 2009 var der langt flere som svarede, at de rejste i vinterperioden for at få kvalitetstid med familien og nye oplevelser. I år er sol og varme vigtigere end ALT andet. 75 % peger på sol og varme som vigtigste årsag til vinterrejsen i år, 64 % har besluttet sig for en rejse allerede nu, og 56 % svarer, at sidste isvinter og den våde sommer i år betyder, at de trænger ekstremt til sol og varme til vinter, fortæller salgsdirektør i Star Tour, Stig Elling.

I 2009 svarede 35 procent at nye oplevelser var en vigtig årsag til at rejse i vinterperioden, i år svarer 21 procent det samme. Kvalitetstid med familien var vigtigt for 28 procent i 2009 og i år for 18 procent.

I samme undersøgelse i 2009 var det kun 43 procent, der havde besluttet sig for en vinterrejse, og i år har 64 procent allerede taget beslutningen. Hvilket naturligvis glæder Stig Elling og Star Tour.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip