Nu får 82-årige Ejvind tag over hovedet

Ejvind Elieasen har det sidst halve år kæmpet en næsten håbløs kamp med Gribskov Kommune, for at få tildelt en ældrebolig.

Kommunen har hele tiden stået stejlt på, at Ejvind ikke opfyldte kravene for at kunne blive visiteret til en ældrebolig.

Derfor ville han risikere at blive hjemløs torsdag i den her uge.

Læs også: 82-årig pensionist snart hjemløs: 'Du må finde et herberg eller hotel'

Men efter lokalavisen Ugeposten skrev om den 82-åriges ulykkelige omstændigheder, og her efter flere andre medier herunder Dagens.dk, er der nu kommet skred i sagen.

-Jeg kan bekræfte, at vi har været ude hos borgeren i dag, og vi har givet ham et tilbud om en midlertidig bolig. Det er en ulykkelig situation, og som kommune gør vi, hvad vi kan for at hjælpe borgeren her og nu. Vi er i gang med at se på forløbet igen og se på, hvad der skal ske på den lange bane, udtaler direktør for teknik og erhverv i Gribskov Kommune, Astrid Ravnsbæk til Dagens.dk.

Dagens.dk har også talt med Ejvind Eliasen for at høre, hvad hans reaktion er på kommunens tilbud.

-De er blevet lidt mere åbne overfor min situation, end de har været hidtil. Efter mødet i dag venter jeg nu på at finde ud af, hvilken bolig der er ledig, som jeg så kan flytte ind i. Jeg håber på en god løsning, men jeg tror ikke helt på det endnu, før jeg står i en ledig bolig, siger Ejvind Eliasen til Dagens.dk.

Følg Dagens Debat for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip