Nu findes der cannabis-tamponer mod menstruationssmerter

Normalt forbindes cannabis med noget, der skal ryges. Men den grønne plante, der kan gøre dig skæv, kan nu også bruges som smertelindrende, hvis man lider at menstruationssmerter.

Det skriver kvindesitet womansday.com.

Det er firmaet Foria skaberne af marihuana glidecremen, som nu lancerer cannabis-tamponer for at lette smerterne menstruation.

Læger har førhen brugt cannabis i behandlingen af menstruationssmerter med gode resultater.

Læs også:Hver anden yngre kvinde har psykiske problemer

Morton Barke , M.D., en pensioneret gynækolog og medicinsk direktør for et medicinsk marihuana evalueringscenter i Californien har fortalt til mediet Racked, at cannabis er et "fantastisk middel" til at hjælpe patienter med smertefulde menstruationer.

Foria Relief –tamponer indeholder organisk kakaosmør, CO2 udvundet cannabis olie , og en cannabidiol (CBD), en af de vigtigste kemikalier i marihuana.

Når tamponen indsættes vaginalt aktiverer ingredienserne cannabinoid-receptorer i bækkenpartiet, som angiveligt forårsager, at smerterne i nerverne i livmoderen, livmoderhalsen og æggestokkene blokeres.

Men bliver man så høj eller skæv af disse tamponer?

Ikke det mindste ifølge selskabet bag.

På deres hjemmeside skriver de, at det særlige leveringsystem sender medicinen direkte til det sted, hvor det behøves for at maksimere de "muskelafslappende og smertestillende egenskaber ved cannabisen uden at fremkalde en følelse af at være skæv.

Foto: Pinterest/Foria

Følg Dagens Kvinder for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip