Nu kan du bestille en morgenbollefyr: Han kommer med frisk dej og hygge

Skrevet af Kristine Bugbee

13/05/2015
Foto: John Elliot Zoffmann

Dagens topnyheder

En pæn mand med en bar overkrop kommer hjem til dig med færdighævet dej, en ternet dug, og alt det, der i øvrigt hører med til et velpræpareret morgenbord.

Han ælter dejen, bager bollerne og dækker bordet, og han hyggesnakker med dig og dine veninder imens. Han spiser med, og måske får I en lille smagsprøve af hans evner på en guitar.

Nogenlunde sådan lyder forretningsidéen fra det nye firma Morgenbollefyr.dk, som eventmager og iværksætter John Elliot Zoffmann står bag.

Han er inspireret af Simon Spies, som var berømt for sine morgenbolledamer - men det er udelukkende navnet, som kan sammenlignes.

- Grænsen mellem at være innovativ eventmager og alfons er hårfin, så er der er nogle klare regler, siger John Elliot Zoffmann med et grin.

- Arrangementet har intet med sex at gøre, understreger han.

Læs også: Lækker mand fører konkurrence om forsidefoto på magasin - men prøv lige at se nærmere

Det koster 1200 kroner at få besøg af en morgenbollefyr, og han bliver hængende i godt en time.

- Det er et event til otte-ti personer, og man får ikke bare boller for pengene. Han kommer blandt andet med kurv, dug, smør, ost, hjemmelavet syltetøj og juice. Hvis det er en fødselsdag, så tager han flag med, siger Zoffmann, som lige nu har tre fyre tilknyttet.

Han regner med, at morgenbollefyren vil være populær til især polterabender og andre festlige sammenkomster. 

Hvis konceptet bliver et hit, vil han gerne udvide det, sådan at han også får morgenbolledamer i sin stald - igen, ikke den slags, som Simon Spies havde.

Indtil videre er det kun københavnerne, der kan få glæde af et morgenbollebesøg.