Nu kan du se ventetiden på dit lokale apotek

»Vi er glade for, at apotekerne med denne service kan gå foran i forhold til de forventninger, vores kunder kan have til os. Mig bekendt er der ikke andre dele af sundhedssektoren, som tilbyder denne service,« siger Niels Kristensen, formand i Danmarks Apotekerforening.

Tiltaget er kommet i stand ved, at Danmarks Apotekerforening siden 2008 har registreret den gennemsnitlige ventetid for landets apoteker som et led i indsatsen for at nedbringe ventetiden.

Indsatsen har ifølge apotekerforeningen båret frugt, således at gennemsnitsventetiden er faldet fra fem minutter til tre minutter og tyve sekunder, og nu er ventetiderne samtidig blevet offentlige.

»Offentliggørelsen af ventetiden på de enkelte apoteker er en service til den enkelte kunde. Apotekerne har offentliggjort gennemsnitsventetider for hele sektoren siden 2008. Nu bygger vi oven på denne service og giver i videst muligt omfang borgerne mulighed for at se ventetiden på deres lokale apotek,« siger Niels Kristensen.

På nuværende tidspunkt er 182 apoteksenheder tilmeldt ordningen, og formanden håber, at alle apoteker med tiden kommer med.

»Jeg ser det som helt naturligt og som en god service, at det er muligt at se ventetiden på det lokale apotek. Derfor håber jeg, at opmærksomheden får endnu flere apotekere til at springe med på ordningen,« siger Niels Kristensen.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip