Nu kan du synge duet med Robbie Williams

Robbie Williams er ansigtet i Telenors julekampagne, hvor han opfordrer danskerne til at synge duet med ham på den gode gamle klassiker.

Hvis du tør dele din video med resten af Danmark, kan du vinde et personligt møde med superstjernen.

Se videoen nedenfor og bliv inspireret af de mange danskere som allerede har taget udfordringen op.

MØD Robbie

Alle kan uploade deres egen udgave af sangen på Telenors hjemmeside, hvor videoen automatisk klippes sammen til en vaskeægte duet med Robbie. Det kræver blot en internetforbindelse og et webcam. Man behøver med andre ord ikke være Kylie Minogue eller have sit eget lydstudie, for at kaste sig ud i indlevet skønsang.

Den 27. december vil den bedste video blive udpeget, og vinderen belønnes med en meet and greet, dvs. et personligt møde med stjernen.

- Vi har valgt at få Robbie Williams til at synge med Danmark, fordi vi gerne vil give folk en god musikoplevelse med dem selv i centrum. Akkurat lige som den, man får, når man streamer musik og har adgang til ens yndlingsmusik, uanset hvor man befinder sig, siger Lenka Rosolova, der er direktør for Brand og Marketing hos Telenor.

Artikel fortsætter under videoen:

 

 
!function(a,b,c){var d=a.getElementsByTagName(b)[0];a.getElementById(c)||(a=a.createElement(b),a.id=c,a.src=("https:"==document.location.protocol?"http://player-services.goviral-content.com".replace(/^http\:/,"https:"):"http://player-services.goviral-content.com")+"/embed-code/index/find?placementVersionId=3826587313863338351534955",d.parentNode.insertBefore(a,d))}(document,"script","gv_script_3826587313863338351534955");

 

Vil du synge med og møde Robbie? Sådan gør du:

• Se videoen og bliv klogere på hvordan du uploader en video af dig selv. Du skal have et webcam installeret på din computer for at kunne deltage.

• Når du har uploadet din video, bliver den automatisk klippet sammen til en musikvideo, hvor du synger duet med Robbie. Nu kan du vælge, om du vil deltage i konkurrencen og få videoen publiceret på Telenors hjemmeside, om du vil dele den med dine venner på Facebook eller bare downloade filmen til din computer.

• Vinderen udtrækkes den 27. december og får direkte besked. Vinderen bestemmes af et jurypanel bestående af repræsentanter fra Universal Music. Man skal være fyldt 18 år for at uploade en video og deltage i konkurrencen. Ved at deltage giver man samtidig tilladelse til, at ens video kan blive brugt i Telenors tv-spots.

• Præmien har en værdi af 20.000 kr.

Denne artikel er sponsoreret af Telenor.

Dagens Gossip