Nu kommer klagerne: Politiet mente død mand var halloween-dukke

Alarmcentralen nægtede at sende hjælp, da tre unge piger fredag aften fandt en død mand ved Hillerød Station. Nordsjællands Politi har beklaget hændelsen, og at man ikke fik sendt politi og ambulance til stedet, da alarmcentralen mente, der måtte være tale om en halloween-dukke.

Men det har ikke lukket sagen for flere af dem, som fredag oplevede, at myndigheden, der skulle træde til og hjælpe, nægtede at røre en finger.

LÆS OGSÅ: Politi om hængt mand: Det er bare en halloween-dukke

Både Natteravnene, som til sidste fik overbevist politiet om at rykke ud, og de tre piger og deres familier sender klager afsted til politidirektøren i Nordsjællands Politi. Det skriver Frederiksborg Amts Avis.

- Pigerne har været helt vildt rystede over det her. Det handler ikke kun om, at de har set en mand, der havde begået selvmord. Det handler også om, at de føler en stor magtesløshed, når de ringer til en autoritet, og ikke får noget hjælp, siger Jette Sundwall der er nor til den ene af pigerne til avisen.

Følg Dagens.dk på Facebook - klik her og vær med

Hun er ked af, at de unge piger måtte vente i næsten en halv time ved siden af en død mand, inden politi og ambulance dukkede op.

Nordsjællands Politi var tirsdag ude og undskylde, at alarmcentralen ikke reagerede på pigernes opkald. Man har nu indbudt de berørte borgere til et krisemøde. 

Dagens Gossip