Nu kommer mobilbetalingen til butikkerne

Skrevet af Mere mobil

11/02/2014
Mere end en million danskere har downloadet applikationen Mobilepay fra Danske Bank, som gør det muligt at overføre penge til andre, via et telefonnummer. Nu vil det også være muligt, at betale for sine varer i forskellige butikker, da Danske Bank netop har frigivet applikationen MobilePay Business, som henvender sig til virksomheder. Med MobilePay Business kan virksomheder tage imod betalinger fra privatpersoner, som bruger MobilePay. I applikationen kan uploades et firmalogo, så kunderne let kan identificere virksomheden, anmode kunder om at betale samt registrere butikkens placering, så denne kan findes af kunder som er i nærheden, via MobilePay applikationen. Betalingsmiddel virksomheden Virksomheden kan i applikationen få overblik over de beløb, som kunderne har betalt via MobilePay. Disse kan eksporteres til et regneark. For at bruge MobilePay Business skal en virksomhed have et dansk CVR-nummer, samt en bankforbindelse. MobilePay Business fungerer kun til betaling ved fysisk handel, internetbutikker eller butikker med fjernsalg kan ikke få løsningen. Foruden applikationen, så er MobilePay Business en betalingsløsning, hvor der findes et onlinemodul til administration. For kunder bliver det ikke anderledes at overføre til en butik/virksomhed i forhold til, hvad de er vant til fra almindelige overførsler med applikationen. MobilePay Business kan hentes gratis i Apples App Store og Google Play Store. Applikationen er endnu ikke udviklet til Windows Phone. Mere til historien Virksomheden skal modsat de almindelige brugere have en bankkonto tilknyttet Danske Bank for, at benytte MobilePay Business. Dog behøver hele virksomhedens bankengagement ikke være i Danske Bank. Butikker kan gratis frem til 1. oktober 2014 oprette MobilePay Business. Efter den 1. oktober vil det koste 1.000 kroner i etableringsgebyr, derefter 1 procent af transaktionsbeløbet pr. transaktion (dog max 5,00 kroner) og har man ikke andre bankforretninger i Danske Bank, så vil virksomheden også få et årligt administrationsgebyr på 100 kroner.

Dagens topnyheder

Mere end en million danskere har downloadet applikationen Mobilepay fra Danske Bank, som gør det muligt at overføre penge til andre, via et telefonnummer.

Nu vil det også være muligt, at betale for sine varer i forskellige butikker, da Danske Bank netop har frigivet applikationen MobilePay Business, som henvender sig til virksomheder. Med MobilePay Business kan virksomheder tage imod betalinger fra privatpersoner, som bruger MobilePay.

I applikationen kan uploades et firmalogo, så kunderne let kan identificere virksomheden, anmode kunder om at betale samt registrere butikkens placering, så denne kan findes af kunder som er i nærheden, via MobilePay applikationen.

Betalingsmiddel virksomheden
Virksomheden kan i applikationen få overblik over de beløb, som kunderne har betalt via MobilePay. Disse kan eksporteres til et regneark.

For at bruge MobilePay Business skal en virksomhed have et dansk CVR-nummer, samt en bankforbindelse. MobilePay Business fungerer kun til betaling ved fysisk handel, internetbutikker eller butikker med fjernsalg kan ikke få løsningen.

Foruden applikationen, så er MobilePay Business en betalingsløsning, hvor der findes et onlinemodul til administration.

For kunder bliver det ikke anderledes at overføre til en butik/virksomhed i forhold til, hvad de er vant til fra almindelige overførsler med applikationen.

MobilePay Business kan hentes gratis i Apples App Store og Google Play Store. Applikationen er endnu ikke udviklet til Windows Phone.

Mere til historien
Virksomheden skal modsat de almindelige brugere have en bankkonto tilknyttet Danske Bank for, at benytte MobilePay Business. Dog behøver hele virksomhedens bankengagement ikke være i Danske Bank.

Butikker kan gratis frem til 1. oktober 2014 oprette MobilePay Business. Efter den 1. oktober vil det koste 1.000 kroner i etableringsgebyr, derefter 1 procent af transaktionsbeløbet pr. transaktion (dog max 5,00 kroner) og har man ikke andre bankforretninger i Danske Bank, så vil virksomheden også få et årligt administrationsgebyr på 100 kroner.