Nu kommer sandheden frem om tragisk 'fald-ulykke': 82-årige blev slået ihjel

Torsdag eftermiddag blev en 82-årig kvinde fundet livløs på gaden i Slagelse. Hun blev efterfølgende erklæret død, og i første omgang troede politiet, at hun var faldet uheldigt. Det skriver BT.

Nu har en mandlig flugtbillist dog henvendt sig til politiet og har indrømmet, at han kom til at ramme den ældre kvinde med sin bil.

Det var nogle tilfældigt forbipasserende, der fandt den livløse kvinden på et fortov på Kierulffsvej i Slagelse og slog alarm. Efterfølgende ankom både politi og ambulance til stedet, men den ældre kvinde stod ikke til at redde.

- Kort efter vores ankomst bliver hun erklæret død ude på stedet, udtaler vagtchef Jens Frederiksen fra Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi til BT.

Kvinden var eftersigende gået ud med skraldet, og i første omgang troede politiet, at kvinden måtte være faldet.

- Men nogle timer senere henvender en 35-årig mand sig til Københavns Vestegns Politi og fortæller, at han har ramt kvinden med sin bil, fortæller vagtchefen.

Den 35-årige flugtbillist fortalte til politiet, at han standsede op, gik ud af bilen og så kvinden ligge på jorden.

- Derefter sætter han sig ind i sin bil igen og kører fra stedet, siger Jens Frederiksen.

Manden er nu anholdt og vil i løbet af aftenen blive anholdt. Han er sigtet for uagtsomt manddrab, men det er endnu ikke afgjort, om han skal fremstilles i grundlovsforhør.

Følg Dagens Politirapport for flere lignende artikler:

 

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip