Nu lover Bjarne Riis at fortælle sin version

Efter holdejerens dopingindrømmelser i 2007 forventede Riis nok at kunne træde ud af dopingskyggen og kunne fokusere 100 procent på sit cykelhold. Sådan er det imidlertid ikke gået. Da den tidligere Riis-rytter Tyler Hamilton i efteråret 2012 udgav bogen 'Det Hemmelige Løb', var det med voldsomme beskyldninger mod netop Riis.

I bogen beskylder Hamilton holdejeren for at være dybt involveret i planlægningen af bloddoping, og hjælpere og læger på det danskbaserede hold skulle angiveligt have stået klar med saltvandsindsprøjtninger, hvis Hamilton skulle løbe ind i en dopingtest.

På trods af de voldsomme beskyldninger, har Bjarne Riis fuldstændig nægtet at udtale sig, men til TV 2 lover han nu, at han ikke har tænkt sig at forblive tavs for evigt.

- I skal nok få min version af historien senere, sagde Bjarne Riis til TV 2 Sporten, der forinden havde forsøgt sig med spørgsmålet om, hvordan Bjarne Riis har det med, at bloddopinglægen Fuentes for nyligt erklærede, at han aldrig nogensinde har mødt Bjarne Riis.

Til det spørgsmål svarede Riis dog:

- Jeg mener ikke så meget, og jeg håber, at du har forståelse for, at det ikke er noget, jeg vil kommentere på lige nu.

Sporten.dk har haft kontakt med pressechef hos Riis Cycling, Anders Damsgaard for at høre, hvornår vi kan forvente at få Riis' forklaring, og hvad den vil indeholde, men han vil ikke kommentere Riis' udmelding.

 

 

Dagens Gossip