Nu mødes de igen

Indtil i sidste uge har walisernes magtfulde formand og den danske træner været i kontakt med hinanden via e-mail, efter de forlod hinanden rygende uenige om Swanseas transferstrategi i kølvandet på en ellers succesfuld sæson, der bød på en 9.-plads i Premier League og en pokaltitel i Capital One Cup.

Siden har Laudrups flamboyante agent Bayram Tutumlu taget slagsmålene med Jenkins, men inden Swansea-truppen mødes onsdag og begynder optakten til den kommende sæson, har Laudrup og Huw Jenkins mødtes i et forsøg på at genskabe et tåleligt klima.

Og skulle man tro, at Michael Laudrups omdømme i Swansea har taget skade af den voldsomme støj imellem klub, træner og agent, tager man grueligt fejl.

Tutumlus skyld

Michael Laudrups loyalitet er der nemlig ingen, der stiller spørgsmålstegn ved her i Swansea. Her er det Bayram Tutumlu, der får skylden.

- Det er hans agent, der trækker i trådene. Helt klart. Han forsøgte at få Laudrup væk fra klubben for at tjene flere penge. Men Laudrup er oprigtig og loyal, og der er ingen, der tvivler på hans commitment i Swansea, siger Rhodri Hughes, der har været Swansea-fan igennem mere end 40 år, og hans holdning deles af alle de Swansea-tilhængere, som BT har været i kontakt med.

Tutumlus skænderier med Huw Jenkins har sat dagsordenen i Wales, mens Laudrup har spillet en langt mere tilbageholdende rolle. Det smitter af på fansenes mening, fortæller Dafydd Pritchard, der som reporter for South Wales Evening Post har fulgt konflikten tæt.

- Der er nok ingen tvivl om, at Laudrup er mere involveret end som så. Vi ved jo, at de har en vis historik i forhold til at lægge sig ud med de klubber, han har været i. Men det er fansene tilsyneladende ligeglade med, og min fornemmelse er slet ikke, at Laudrups navn har lidt skade. De skyder skylden på agenten, siger Pritchard.

Bony i forsoningsgave

Huw Jenkins har da også gjort sit for at klinke skårene mellem Michael Laudrup og Swansea.

Han er således i gang med at blæse klubbens transferrekord omkuld med købet af angriberen Wilfried Bony fra hollandske Vitesse for en pris på 90 millioner kroner. Ivorianeren scorede 31 mål i 30 ligakampe for Vitesse i sidste sæson og er ét af de øverste navne på Laudrups ønskeliste.

Derudover har klubben hentet forsvarsspilleren Jordi Amat i Espanyol og forlænget lejeaftalen med Jonathan de Guzman.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip