Nu presser Laudrup Swanseas ledelse

Michael Laudrup afviser, at han er på vej til at forlade den engelske Premier League-klub Swansea, som rygter ellers har antydet, at han er på vej til.

- Jeg har hele tiden sagt, at min intention var at blive i klubben, siger Laudrup til South Wales Evening Post.

Flere engelske medier har de seneste dage berettet om dårlig kommunikation mellem Laudrup og Swanseas bestyrelsesformand, Huw Jenkins.

- Jeg tror, at alle spekulationerne om min fremtid skyldes, at der ikke har været nogle gode nyheder, siden vi spillede vores sidste kamp i sæsonen for tre uger siden. Vi har alle brug for nogle gode nyheder, siger Laudrup.

Danskeren havde gerne set, at klubledelsen havde sørget for, at Swansea havde hentet nogle nye spillere for at styrke truppen.

- Jeg havde håbet på nogle nye spillere på dette stadie, men det er et spørgsmål, man må stille til formanden og bestyrelsen.

- De har alle navne på mulige spillere til vores hold. Og alle spillerne - undtagen én - er på Swanseas niveau, når vi snakker transfersum og løn, vurderer Laudrup.

Dermed har Laudrup lagt maksimalt pres på formanden, for kun nye spillere kan skabe fred i den walisiske klub, som det ser ud lige nu.

- Alle ser frem til at modtage nogle nyheder omhandlende nye spillere.

- I stedet kan folk læse i forskellige aviser og medier, at der er større og større problemer med mig, formanden, bestyrelsen, min agent og med spillere, som ikke vil skifte til Swansea, fordi de ikke er sikre på, at jeg bliver i klubben, forklarer han.

/ritzau/

 

Dagens Gossip