Nu skal det koste penge at bruge et motorvejstoilet

Fremover risikerer du at komme til at betale penge, hvis du må køre ind til siden og træde af på naturens vegne ved et af toiletterne på Vejdirektoratets bemandede rastepladser langs de danske motorveje.

Transport- og bygningsminister Hans Christian Schmidt (V) har besluttet, at forpagterne af rastepladserne nu får deres ønske opfyldt og dermed må etablere betalingstoiletter.

- Det har jo noget at gøre med, at det koster penge at holde toiletterne rene. Derfor giver vi nu den mulighed, siger transport- og bygningsminister Hans Christian Schmidt til TV SYD.

Læs også: Derfor bør du ikke tage din mobil med på toilettet

En kommende brugerbetaling for ét toiletbesøg må ikke overstige to kroner, og der venter kunden et tilgodehavendebevis, hvis vedkommende betaler et højere beløb, hvilket kan bruges i butikken på rastepladsen.

Ordningen bliver ligesom den, der i dag er kendt fra de tyske motorveje, og ifølge Hans Christian Schmidt bliver det forsat muligt at bruge de ubemandede toiletter ved motorvejene gratis.

-Jeg tror det er mere vigtigt for befolkningen, at der er nogle rene toiletter, end at de kommer til at koste to kroner, siger Hans Christian Schmidt  til TV SYD.

Følg Dagens Debat for flere lignende artikler:

 

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip