Nu smiler de igen i Brøndby

- Jeg har ikke ét sekund troet på, at vi ville rykke ned efter denne sæson. Og nu tror jeg endnu mindre på det, sagde angriberen Simon Makie-nok, der med målet på hovedstød efter en times spil blev matchvinder.

- Jeg ser store perspektiver i sejren. Vi står foran to hjemmekampe mod vores direkte konkurrenter (Sønderjyske og Silkeborg, red.). Det må endelig ikke blive en sovepude for os, at vi lige nu er tre point foran dem. I forhold til os har de hver spillet én kamp færre og har derfor mulighed for at bringe sig á point med os. Men mentalt betyder det meget for os, at vi efter en tung start på sæsonen igen er begyndt at vinde kampe. Den bølge, vi befinder os på, skal vi helt klart forsøge at ride videre på, sagde Simon Makienok.

Det er dog langt fra sikkert, at den langlemmede angriber kommer til at spille de kommende kampe, eftersom han mod Randers udgik med en lårskade.

- Jeg garanterer intet. Men jeg tror ikke, at forstrækningen er værre, end at jeg efter et par dages restitution er klar til at træne med igen midt på ugen, sagde Simon Makienok.

Holdkammeraten Mikkel Thygesen angav sidste uges sejr over AGF som en væsentlig årsag til, at Brøndby udfordrede Randers med aggressivt spil fra kampens start.

- Psykologisk har det givet hele truppen et enormt boost, at vi vendte 0-2 til sejr på 3-2. Pludselig er vi spilleres indstilling blevet mere offensiv. Vi tror på os selv i øjeblikket, sagde Mikkel Thygesen og tilføjede:

- Mod Randers spiller vi en god kamp. Men ikke mindst Makienok og Antipas fortjener ros. Konstant satte de Randers-forsvaret under pres. De var nøglen til vores sejr.

Før kampen var anfører Dennis Rommedahl i visse medier blevet kritiseret voldsomt for sit spil på det seneste.

- Selvfølgelig vil jeg gerne omtales positivt. Men kritikken preller totalt af, sagde Dennis Rommedahl, der mod Randers spillede sin måske bedste kamp i dette forår. Blandt andet lagde han i første halvleg op til et par store Brøndby-chancer, som Simon Makienok imidlertid misbrugte.

- Jeg er udmærket tilfreds med min indsats. Det vigtigste var dog, at vi vandt, sagde Dennis Rommedahl.

Træner Auri Skarbalius var også i højt humør.

- Jeg har det fint med, at tingene igen går vores vej. Ubevidst har spillerne fået en følelse af, at de ikke kan tabe. Det hårde arbejde på træningsbanen og i kampene skal fortsætte. Bliver vi ved på den måde, er jeg sikker på, at vi også spiller i Superligaen i næste sæson, sagde Auri Skarbalius.

 

 

 

Dagens Gossip