Nu truer mail-svindlere med at slå dig ihjel

Når det ikke lykkes at lokke penge ud af os med de mere fredelige svindelmails, ja så man jo gribe til hårdere metoder.

Det lyder til at være baggrunden for en ny sværm af mails, der i disse dage rammer vores mail-bokse her i Danmark.

Her på redaktionen på Dagens.dk har vi også modtaget en mail med trusler om, at en lejemorder er efter os - men vi kan slippe ved at betale nogle penge.

Flere læsere har også været bekymret, selv om de fleste jo nok kan regne ud, at der er tale om svindel. Og ikke andet.

Her under kan du læse mailen fra svindlerne, og tag det bare roligt. De kommer ikke efter dig, og du kan bare slette mailen hvis den dukker op.

Bliv ven med Dagens.dk på Facebook - altid gratis nyheder og information

Kære ven

Goddag til dig.

Er meget ked af for dig min ven, det er en skam, at dette er, hvordan dit liv kommer til at ende, så snart du ikke overholder. Som du kan se, er der ikke behov for at indføre mig til dig, fordi jeg ikke har nogen forretninger med dig, min pligt som jeg mailing dig nu, er bare at KILL / myrde dig, og jeg er nødt til at gøre det, før de næste syv dage som jeg allerede har betalt til at dræbe dig.

Jeg vil have dig til at læse denne besked meget nøje, og holde hemmelighed med dig till yderligere notice.Someone du ringe til en ven vil have dig Dead med alle midler, og den person har brugt en masse penge på this.I sendte mine folk ud for at spore dig ned, har de fulgt dig nøje for en uge og tre dage nu og har rapport til mig, at du er uskyldig i anklagen.

Jeg ringede til min klient tilbage og spørge ham om din e-mailadresse, som jeg ikke fortælle ham, hvad jeg ønskede at gøre med det, og han gav det til mig, hvorfor jeg bruger det til at kontakte dig nu. Som jeg skriver til dig nu mine mænd overvåger dig, og de fortæller mig alt om dig.

Nu ønsker du at leve eller dø? Som nogen har betalt mig at dræbe dig. Kom tilbage til mig nu, hvis du er klar til at betale nogle gebyrer for at skåne dit liv, så jeg kan give dig den tape, der indeholder mine klienter anmode for mig at opsige dig, som vil være nok beviser for dig at tage ham for en domstol (hvis du ønsker til), og hvis du ikke er klar til min hjælp, så vil jeg fortsætte med mordet straight-up.

ADVARSEL: Må ikke tænke for at kontakte politiet eller endda fortælle nogen, fordi jeg vil vide. HUSK, der kender du meget vel have dig DEAD! Jeg VIL udvide den til din familie, incase jeg bemærker noget morsomt.

Kontakt mig på denne e-mail, fordi du ikke vil være i stand til at nå mig på dette, da det vil blive slettet nu, og hvis du ikke gør det, vil jeg nødt til at fortsætte med mordet!

Forventer dit svar, før de næste 48 timer ellers...

Dagens Gossip