Nu vil Esbjerg acceptere en andenplads

Østrigerne var ganske enkelt et niveau over ikke bare Esbjerg, men også over de tidligere modstandere fra St. Etienne og Standard Liege, mente midtstopperen efter 1-2 nederlaget torsdag aften.

- Det er det klart bedste hold, vi har mødt. Det er en klassemodstander, og det er fuld fortjent, at de vinder. Nu skal vi ud og levere en bedre indsats mod Elfsborg næste gang, hvis vi skal gøre os nogen forhåbninger om at komme videre. Normalt går jeg altid efter at blive nummer et, men denne her gang kan jeg godt tage til takke med andenpladsen, siger Kian Hansen.

Efter 2-1 sejren i første runde kan Esbjerg glæde sig over, at de trods nederlaget torsdag stadig ligger på den andenplads, der giver adgang til næste runde, fordi Liege overraskende kun fik 1-1 i Sverige mod Elfsborg. Netop Elfsborg forventes at være gruppens svageste, men hvis Esbjerg skal have de nødvendige point med, kræver det en bedre indsats end den mod Salzburg.

- Vi kan ikke være bekendt at spille sådan en første halvleg, men det er et rigtig dygtigt hold, og især deres seks forreste, der formår at lægge et genpres, som vi ikke kan spille os ud af, er rigtig gode. Vi kommer egentlig tæt på 2-2 i anden halvleg, hvor vi spiller lidt mere primitivt, men det havde været tyveri, hvis vi havde fået point, erkendte midterforsvareren, der ved Salzburgs 1-0 scoring så noget rundforvirret ud, da han blev fanget på det forkerte ben, efter at Mick Van Buren havde mistet en bold.

- De er rigtig dygtige til at presse og stresse os. Vi er et ungt hold, og vi lærer hele tiden, så det er noget, vi må tage med os, sagde Kian Hansen.

 

 

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip