Nul danskere i aktion: Helenius-konkurrent nedlagde Arsenal

Det var ellers Arsenal, der startede kampen som lyn og torden - og efter bare fem minutter kunne Olivier Giroud bringe 'The Gunners' foran med 1-0 efter flot forarbejde af Alex Oxlade-Chamberlain. Den lynhurtige kantspiller gled igennem på venstrekanten og lagde bolden ind til Giroud, der køligt sparkede den i kassen.

Bedst som man troede, at Arsenal havde styr på kampen, slog Aston Ville kontra. Gabriel Agbonlahor driblede sig igennem Arsenal-forsvaret og fik prikket bolden uden om Wojciech Szcz¿sny, der fejede benene væk under den lille angriber. Det gav et korrektdømt straffe, som Helenius' direkte konkurrent til en plads i angrebet, Christian Benteke, blev sat til at eksekvere.

Szcz¿sny gjorde dog noget af skaden god igen, da han tog straffesparket fra sidste sæsons Aston Villa-topscorer. Riposten sprang dog ud til Benteke, der kunne heade udligningen i nettet - en stilling, der holdt til halvleg.

Det var tydeligt, at Arsène Wenger havde talt med store ord i halvlegen. Arsenal kom blæsende ud og havde flere muligheder for at at bringe sig foran. Først ved Giroud og minuttet efter da Tomáš Rosický slap alene igennem. Den tjekkiske midtbanespiller kom dog for meget under bolden og sparkede langt over.

Bedst som det trak op til et mål til hjemmeholdet, slog Villa igen kontra. Fikse kombinationer gjorde Laurent Koscielny så rundtosset, at han til sidst begik straffe. Selvom det så noget tynd ud, fik Koscielny dog også et gult kort for forseelsen. Endnu engang blev Benteke sat til at tage sparket fra 11-meterpletten - og denne gang sparkede han bolden usvigeligt sikkert ind til 2-1-føring.

Seks minutter senere kom Koschelny igen i fokus. Franskmanden fik sit andet gulekort efter endnu engang at være kommet for sent ind i en tackling.

De ti resterende Arsenal-spillere kæmpede for at komme tilbage, men i stedet for en udligning udnyttede Aston Villa endnu en omstilling. Den debuterende spanske venstrebak, Antonio Luna, løb fra alt og alle efter et hjørnespark og satte sikkert bolden i nettet til 3-1 - et resultat som holdt kampen ud.

Andreas Cornelius kom heller ikke på banen, da Cardiff tabte 2-0 til West Ham. Den danske angriber har været plaget en af ankelskade og var helt ude af Cardiffs trup.

Dagens Gossip