Lokalopgøret mellem Manchester United og Manchester City i Premier League på Old Trafford endte uden scoringer søndag.

Med 0-0-resultatet er City tilbage på førstepladsen med 22 point ligesom Arsenal, men City har en bedre målscore. United har 20 point på fjerdepladsen.

Vincent Kompany var tilbage i Citys startopstilling efter at have været væk i de to seneste kampe. Han afløste Eliaquim Mangala, mens Aleksandar Kolarov og Fernando også var med i stedet for Pablo Zabaleta og Jesus Navas.

I forhold til Champions League-opgøret mod CSKA Moskva havde United-manager Louis van Gaal skiftet Jesse Lingard ud med Juan Mata.

Der var kog under kedlen på Old Trafford, hvor der ikke blev spillet musik op til kampen, så de to klubbers fans kunne piske stemningen i vejret.

I højt tempo var det dog småt med de store chancer, og begge hold fokuserede på ikke at komme bagud. Hjemmeholdet havde eksempelvis ikke et eneste skud på mål i de første 45 minutter.

Efter 52 minutter opstod en kontroversiel situation, da City-angriberen Raheem Sterling og Ander Herrera var i nærkontakt i Citys målfelt, men kampens dommer vinkede afværgende.

Derfor var det til store buh-råb, da den tidligere Liverpool-spiller lod sig udskifte med Jesus Navas.

United pressede herefter og sad på spillet, mens City fokuserede på at stå solidt og i stedet satse på omstillinger uden at risikere at åbne helt op på Old Trafford.

Lingard erstattede efter pausen Mata, og Lingard kunne være blevet dagens store helt med otte minutter igen, men hans forsøg tog overliggeren.

Med få minutter igen var Chris Smalling tæt på at sikre United sejren med et fladt skud i feltet, men Joe Hart viste klassen i Citys mål i en kamp, der var taktisk præget og fuld af tempo, men endte uden scoringer.

Tottenham og Christian Eriksen vandt 5-1 ude over Bournemouth. Her scorede Tottenhams engelske landsholdsangriber Harry Kane tre gange.

Kanes anden scoring til 4-1 faldt efter et flot oplæg fra Christian Eriksen, der modtog bolden i venstre side.

Eriksen trak lidt ind mod midten og splittede herefter Bournemouth-forsvaret med en pasning, som Kane kunne springe frem til og sende i mål.

Sejren betyder, at Tottenham indtager sjettepladsen i Premier League med 17 point efter ti kampe.