Ny 007-film slår alle rekorder

Den nye James Bond-film, "Spectre", har sprængt alle rekorder i England, hvor den har tjent 41 millioner pund ind på sin første uge.

Det svarer til 430 millioner kroner.

Harry Potter-filmen "Fangen fra Azkaban" fra 2004 havde den gamle rekord, der var på 23,8 millioner pund inden for samme periode.

Også i Danmark har filmen sat rekord som den film, der er blevet set af flest på kortest tid. Ifølge produktionsselskabet SF Film har "Spectre" trukket knap 200.000 danskere i biografen siden premieren i fredags.

- Vi ved, at danskerne altid har været glade for James Bond-universet. Men det er dejligt at se, at både publikum og anmeldere har taget filmen til sig, og at James Bond fortsat kan fascinere og underholde, siger Sune Lind Thomsen, film- & distributionschef for SF Film A/S i Danmark, i en pressemeddelelse.

Det får samtidig forventningerne til premieren i USA til at skyde i vejret.

Filmen får premiere på torsdag.

Boxoffice.com forventer ifølge den finansielle nyhedstjeneste Bloomberg, at filmen vil sælge billetter for 90 millioner dollar i den første weekend.

Sker det, bliver "Spectre" den bedst sælgende James Bond-film nogensinde.

- De har fundet en god måde at ruske op i tingene på. Nye fans kommer til, mens man stadig tilfredsstiller dem, der har været det i lang tid, siger Phil Contrino, senioranalytiker hos Boxoffice.com, til Bloomberg.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip