Ny absurd slankekur: Kig direkte på solen

Du har måske drukket juice i en uge, spist palæokost som en anden stenaldermand eller kun indtaget føde hver tredje dag.

Men hvis du virkelig vil se kiloene rasler af dig, skal du bare stille dig op og stirre direkte ind i solen.

Det mener i hvert fald en gruppe kvinder fra Hong Kong, der er begyndt at dyrke solkiggeri på en strand i Lei Yue Mun ige inden solnedgang eller efter solopgang.

Læs også: Sådan kan du også tabe dig: Ny slankekur med fløde og kød med fedtkant

Ifølge Coconuts Hongkong fortæller en af kvinderne, at de absorberer solenergien og derfor slet ikke har brug for kalorier fra mad. Hun hævder, at hun kan holde sig mæt en hel dag ved at blive fodret med solens stråler.

- Vi praktiserer solkigning som en erstatning for føde. Nogle af os, som har færdiggjort terapien, spiser mindre, og andre spiser slet ikke overhovedet, siger en anden kvinde.

Hun forklarer, at de anbefaler at begynde med at kigge på solen i 10 sekunder på den første dag og tilføje 10 sekunder hver dag, indtil de kan holde det ud i 44 minutter den niende måned.

Coconuts Hongkong har dog også talt med en læge, som bestemt ikke vil anbefale slankekuren. Generelt skal man ikke kigge direkte på solen, men især Hong Kongs subtropiske lokation og havet der reflekterer solen betyder, at pigernes øjne og hud kan beskadiges.

Dagens Gossip