Ny AGF'er svarede Randers igen på banen

AGF fik en flot start på sæsonen i Superligaen, da aarhusianerne i premieren slog sidste sæsons sølvvindere fra Sønderjyske med 2-1 på udebane.

Kampens helt store oplevelse var sommerindkøbet Mustafa Amini, der er kommet til fra Randers FC. Med både et mål og en assist blev han kampafgørende for aarhusianerne.

- Jeg er meget glad. Det vigtigste er de tre point, så vi kan gøre tilhængerne glade og sikre, at de kommer til næste hjemmekamp. Det var fantastisk at score og fejre med dem, siger Amini.

- De seneste uger har været rigtig gode for os. Glen Riddersholm (AGF-træner, red.) har altid en plan, og når vi holder os til den, har vi rigtig gode muligheder for at vinde.

Amini er i sommerpausen kommet til fra Randers, hvor han ikke fik den kønneste afsked. Randers meldte i forbindelse med salget ud, at Amini ikke havde levet op til forventningerne i klubben, og derfor havde man takket ja til AGF’s bud.

- Jeg følte egentlig ikke, at jeg havde noget at bevise. Alle kan snakke, men jeg vil hellere lade fødderne tale på banen. Jeg havde en god tid i Randers, men jeg brød mig ikke om, at de sagde, at jeg manglede motivationen.

- Fakta er, at jeg altid kom motiveret, og det, at jeg spillede 36 kampe på en sæson, vidner også om det. Jeg havde en god tid under Colin Todd, der er en god træner.

AGF’s træner, Glen Riddersholm, var meget tilfreds med det, han så fra sin australske debutant.

- Jeg har, lige siden Mustafa kom til Superligaen, vidst, at han ville være en perfekt spiller for mig at arbejde med. Han er en spiller lige efter mit hoved, siger Riddersholm.

- Han har været virkelig dygtig i opstarten, og jeg ved, at vi kan få endnu mere ud af ham. Hans præstation overraskede mig ikke, for jeg har set ved træningen, hvilket blik han har for spillet, og jeg ved, at der er mål og assist i ham.

23-årige Amini formåede ikke at komme på måltavlen i Superligaen i tiden i Randers FC.

/ritzau/

Dagens Gossip