Ny AGF'er: Vi skal blive ved med at arbejde hårdt

AGF har haft gang i den helt store svingdør før denne sæson, da der er blevet hentet seks nye spillere, mens man har sagt farvel til 10 spillere.

Men på trods af de mange nye ansigter, så har AGF fået en fornuftig start på tilværelsen i Alka Superligaen. I de første to kampe er det blevet til fire point, og det er kommet efter hårdt arbejde, mener en af klubbens nye spillere Daniel A. Pedersen.

- Gode resultater kommer med hårdt arbejde, og det forsøger vi på hele tiden. Vi, der er nye, arbejder hårdt for at komme ind på holdet, og de andre arbejder hårdt for at lære os at kende.

- Vi skal blive bedre som hold, og det bliver vi, når vi lærer hinanden bedre at kende. Vi skal forsætte med at arbejde hårdt, siger Daniel A. Pedersen.

Han skiftede denne sommer fra Silkeborg til AGF, og han mener, at både han selv og de fem andre nye spillere i AGF er faldet godt til.

- Alle os nye spillere er kommet godt ind på holdet, og alle har været gode til at tage imod os. Det har været nemt at falde ind i truppen, og trænerne har arbejdet hårdt på at sætte os ind i spillestilen, siger han.

Spanske Adrian "Piscu" Lopez er en af de andre nye i AGF-truppen, og også han føler, at starten har været fornuftig.

- Det har været en god start for mig i AGF, og jeg føler, at jeg har fået en god opbakning fra hele klubben, trænerne og vores fans, så jeg er meget glad for at være her.

- Det er også gået nogenlunde rent spillemæssigt, og vi arbejder hårdt for hinanden for at forsvare vores mål. Vi skal forsætte med at arbejde hårdt og forsøge at holde målet rent i mange af de kommende kampe, siger spanieren.

AGF gav mandag debut til kroatiske Josip Elez, som aarhusianerne har lejet i italienske Lazio. Han kom på banen, da spanske Lopez blev udvist, og selvom han var glad for debuten, så erkender han, at det hele blev lidt hektisk.

- Det var dejligt at få debut for AGF, men det var ikke en nem kamp at komme ind i, fordi vi var i undertal, siger Elez.

Josip Elez har været i AGF over en måned, og efter en svær start i den nye klub, så føler han, at det nu går fremad.

- Det er altid svært, når man kommer til en ny klub som spiller. Man skal lære hinanden at kende, inden det bliver rigtig godt, men det er blevet bedre dag for dag. Vi er blevet stærkere som hold, og vi forstår hinanden bedre nu, siger han.

Næste gang AGF's nye spillere skal i aktion er søndag, hvor Randers gæster Ceres Park i Aarhus.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip