Ny Alfa Romeo afsløret

Alfa siger at bilens vægtforøgelse er blevet begrænset til 60kg over coupéen, takket være anvendelsen af et letvægts stoftag, samt detaljer i kulfiber inklusiv spoilere og rammen til forruden. Alfa siger også at turbolens med taget nede skulle være minimalt, skriver bilsektionen.dk.

Læs også: Facelift til Nissan Juke

Det nye udstødningssystem fungerer i to stadier og anvender titanium og kulfiber afgangsrør, der er udviklet af den kendte producent af motorcykeludstødninger, Akrapovic, der har arbejdet med MotoGP, Superbikes og Motorcross. Udstødningen har et elektrisk justerbart ventilsystem der kan øge ydelsen og larmen ved tryk på en knap.

De kosmetiske ændringer fokuserer på to områder, hvor coupéudgaven blev kritiseret. Det er endnu uvist om forlygterne og fælgene bliver at finde i produktionsudgaven eller om de vil finde vej til coupéen.

Bliv ven med Dagens Biler på Facebook - Klik her

Ellers er 4C Spider identisk med coupéen, med kræfter fra den samme firecylindrede, aluminiumsblok på 1750cc. Den trækker baghjulene gennem en sekstrins dobbeltkoblingsgearkasse. Alfa siger at 0-100 km/t tager 4.5 sekunder og at topfarten er over 250 km/t. Vægtfordelingen er 40:60 for/bag.

Dagens Gossip