Ny anholdelse i Indien efter voldtægt af femårig pige

Det var et vidneudsagn fra sagens første anholdte, der førte til, at politiet natten til mandag kunne anholde den anden mistænkte.

»Den sigtede havde gemt sig hos sin onkel. Vi har anholdt ham, og vi vil inden længe tage ham med til Delhi til en fællesafhøring og medicinske test,« siger en højtstående efterforsker, der ikke ønsker sit navn frem, til AFP.

Den brutale bortførelse og voldtægt har medført omfattende protester i Indien. Hundredvis af demonstranter var søndag på gaden i New Delhi.

Demonstranterne er utilfredse med politiets håndtering af sagen og kræver, at politimesteren i millionbyen bliver afskediget.

Voldtægten af den femårige pige sker fire måneder efter, at en kvinde blev udsat for en massevoldtægt på en bus i New Delhi. Kvinden døde senere af sine kvæstelser, og sagen har udløst vrede på tværs af landet over kvinders manglende sikkerhed.

Den femårige pige befinder sig fortsat på hospitalet, hvor hendes tilstand bliver beskrevet som stabil.

Ifølge efterforskerne i sagen blev hun bortført 15. april i fattigt område i New Delhi. Efterfølgende blev hun udsat for seksuelle overgreb i mere end 40 timer.

Dagens Gossip