Ny app booster din personlige udvikling

En ny coach-app, som er den første af sin slags, introducerer dig personligt til, hvad coaching handler om, og hvordan du kan bruge coaching i din hverdag.

- Vi har lavet app’en, så flere kan opdage coaching som værktøj til at udvikle sig og opnå større livskvalitet. Mange mennesker kan meget mere, end de selv tror, og her er coaching et fantastisk til at blive den bedste udgave af sig selv. I coaching arbejder man med de udfordringer, den enkelte har netop nu, og i en proces finder man frem, til sine egne kompetencer og lærer at bruge dem, siger iværksætter og udvikler af MobilCoach Christian Markedal.

Tag temperaturen på dit liv
Christian Markedal har udviklet den nye MobilCoach sammen med kreativ it-entreprenør Thomas Christoffersen og Diana Lindegaard, der er professionel coach og driver Lindegaard Coaching.

- App’en er den første af sin slags på markedet, og med den flytter coachingen over på de mobile platforme. MobilCoach er din helt egen personlige coach, som kan tages med i lommen og konsulteres, lige når du har behov for det, siger Diana Lindegaard, og fortsætter:

- Det handler om at blive klar over, hvem man er, og hvor man er. Via test får du taget temperaturen på dit liv og opnår en større bevidsthed om vigtige valg og prioriteringer i livet, siger Diana Lindegaard.

Coaching 24/7
MobilCoach kan bruges på alle tidspunkter og i alle situationer. Den motiverer, støtter og udfordrer på alle vigtige områder af livet. Indledningsvis kan man teste sin aktuelle livsstatus på et eller flere af områderne:

  • Kærlighed
  • Relationer
  • Karriere
  • Sundhed/Helbred
  • Økonomi
  • Fritid
  • Spiritualitet
  • Passion

Ved at svare på en række spørgsmål, får man mulighed for at tænke sig grundigt om, skabe større klarhed i sit liv og reflektere over livets store spørgsmål, samt hvor man er på vej hen.

Erstatter ikke den rigtige coach
Næste step er decideret coaching i form af en række åbne spørgsmål. Man har også mulighed for at tilmelde sig ’Peptalken’ – et modul der giver et selvvalgt antal daglige, ugentlige eller månedlige, motiverende opråb.

MobilCoach er et værktøj til at komme videre i sit liv, uanset om det gælder karriere eller privatliv, men app’en kan ikke erstatte konsultationen hos en rigtig coach.
MobilCoach skal ses som en hjælp til selvhjælp – et springbræt til at tage sine udfordringer op.

MobilCoach er gratis og fås lige nu til iPhone eller iPad og en Android version er på vej.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip