Ny badeanstalt foreslås placeret længere ude i Kolding Fjord

Der tegner sig nu et flertal for et forslag om, at placere en ny badeanstalt ved Kolding Fjord længere ude end først foreslået.

Ideen til badeanstalten har Kim Toft Andersen fra Strandhuse fået, og hans projekt blev dermed en af fire vindere i DR's landsdækkende konkurrence ”Byg Det Op”. Placeringen har dog skabet en del protester fra beboere i området hvor den først var tænkt placeret.

- Jeg synes det er en rigtig god ide med en badeanstalt ved fjorden. Der er ingen tvivl om, at den vil mange borgere nyde at benytte. Men et så positivt tiltag kan hurtigt ende i protester og negativitet, hvis ikke de lokale borgere er med på ideen. Derfor er det vigtigt for mig, at vi finder en løsning, som også tilgodeser og imødekommer de omkringboende. Der er nu fundet en placering længere øst for den nuværende bådebro. Den trækker hele projektet så langt hen, at jeg mener ønskerne er i mødekommet, siger næstformand i Plan- og miljøudvalget, Bjarne Juel Møller,.

Han har været i dialog med bormester Jørn Pedersen og formand for Plan- og miljøudvalget, Christian Kloppenborg Skrumsager, der begge bakker op om den nye løsning. Forslaget kommer på et ekstraordinært Plan- og miljøudvalgsmøde på mandag.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip