Ny bekymring for Aretha Franklins helbred

I løbet af ugen har hun aflyst en håndfuld koncerter »af medicinske årsager« og nu meddeler souldronningens presseagent David Brokaw, at hun holder fri hele juni, men uden at fortælle hvorfor. Han forsikrer dog, at Franklin genoptager sin nordamerikanske turné i midten af juli.

Talsmandens udmelding til musikbladet Billboard kommer i kølvandet på Franklins seneste aflysninger, der blandt andet rammer hendes hjemstat. Brokaw oplyser, at de planlagte koncerter, én i Michigan og to i Canada, vil blive gennemført på et senere tidspunkt, men er ellers stum som en østers.

Den 71-årige souldiva skulle have optrådt på Ottawa Jazz Festival og her kan talskvinden Catherine O’Grady blot fortælle, at Franklin har sendt afbud efter lægeligt råd. »Hun har det virkelig ikke godt«, lyder det.

I starten af ugen trak sangerinden sig fra to koncerter i Chicago og Connecticut med den forklaring, at hun skulle »gennemgå en medicinsk behandling«.

Franklin var ligeså tillukket i 2010, da hun var indlagt i længere perioder og ryddede sin kalender for alle engagementer. Først i starten af 2012 røbede hun, at hun havde fået fjernet en svulst. Det var dog problemer med bentøjet, der tvang hende til at sende afbud til Whitney Houstons begravelse sidste år.

Dagens Gossip