Ny bizar trend spreder sig hos nybagte forældre: Hvor meget mad kan du stable på din babys ansigt?

Det kræver sin mand at udfylde rollen som nybagt far, da familieforøgelsen er ensbetydende med et hektisk og stressende hverdag.

De små guldklumper kræver - heldigvis - godt med søvn, hvilket kan give forældrene et tiltrængt pusterum fra de utallige og krævende børneopgaver.

En ny og lettere bizar trend giver de nybagte forældre mulighed for at koble fra og more sig, når deres barn er taget hen til drømmeland.

Bagmanden bag påfundet er Patrick Quinn, der står bag den populære hjemmeside Life of Dad – et digitalt frirum for fædre til småbørn.

Den amerikanske far har opfundet den såkaldte 'Cheerio Challange', hvor det gælder om at snige sig stille ind på det sovende barn. Med forsigtige håndbevægelser får den intetanende baby stablet et tårn af de små fuldkornsringe fra morgenmadsproduktet Cheerio på sin krop.

Typisk tager det sprøde tårn sit udgangspunkt i barnets pande, men kun fantasien sætter grænser for, hvor på barnet man kan bygge.

Det kræver masser af mod og et par rolige hænder, hvis man vil stige til tops i den uskyldige spøg, der efterfølgende finder vej til internettet med billeddokumentation af bedrifterne på babyansigterne.

Se her en række billeder af det højtravende påfund i babyhøjde:

Læs også: Syg trend hitter på sociale medier: Sådan viser helt unge piger, at de er tynde nok

Følg Dagens Mødre for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip