Ny BSV-målmand: Vi skal have guld i løbet af to år

Efter en lang årrække som Aalborg-spiller i den danske liga har Søren Rasmussen spillet for Flensburg-Handewitt i Bundesligaen siden 2010. Nu vender han tilbage til Danmark - denne gang Bjerringbro-Silkeborg.

Og han vender ikke hjem for at nyde et par rolige år, inden karrieren slutter. Målmanden har store ambitioner på sin nye klubs vegne. Han vil vinde guld.

- Nu har jeg lavet en toårig kontrakt med Bjerringbro-Silkeborg, og jeg vil da blive skuffet, hvis vi ikke vinder det danske mesterskab inden for de to år. Det er helt klart mit mål, siger Søren Rasmussen i en pressemeddelelse.

- Jeg mangler at prøve at spille Champions League med et dansk hold, og det kunne være rigtig spændende. Nu skal vi tage et skridt ad gangen, men jeg synes, fremtiden ser lovende ud i Bjerringbro-Silkeborg.

Lige nu ligger BSV midt i Herre Håndbold Ligaen, men noget tyder på, at det vil ændre sig i de kommende sæsoner. Klubben har skiftet ud på trænerposten og hentet flere profiler.

Ud over Søren Rasmussen skifter også landsholdsstreg Michael Knudsen fra Flensburg-Handewitt til BSV til sommer.

Og Søren Rasmussen tror på, at BSV kan sætte sig på tronen i Danmark foran klubber som KIF Kolding København, Skjern Håndbold og Aalborg Håndbold.

- Bjerringbro-Silkeborg har i mange år været blandt de allerbedste i Danmark, men jeg tror på, at Bjerringbro-Silkeborg kan blive det allerbedste hold i Danmark, siger Søren Rasmussen.

/ritzau/

Dagens Gossip