Ny BSV-træner fik glimrende debut

02/12/2013

Indtil videre ser Bjerringbro-Silkeborgs fyring af træner Claus Uhrenholdt og ansættelsen af Per Carlén ud til at være en succes.

I hvert fald lykkedes det for klubben at hente en sejr i Carléns første kamp som træner. Hele 30-23 lød hjemmesejren over Sønderjyske på efter 15-11 ved pausen.

BSV var ganske vist bagud 1-5 efter godt fem minutter, men så tillod gæsterne sig en scoringspause på 11 minutter, og det blev dyrt.

Mads Kristiansen gjorde sit til at forstærke sit kandidatur til den danske trup til EM på hjemmebane med hele 10 scoringer i kampen.

Hos Sønderjyske var Claus Kjeldgaard bedste skytte med fem mål.

Bjerringbro er trods sejren fortsat nummer otte i ligaen, men har nu kun tre point op til netop Sønderjyske på fjerdepladsen.

Det var blot sønderjydernes andet nederlag i sæsonen, hvor der nu er spillet halvdelen af de planlagte 26 runder.