Ny cityguide-app når du skal på ferie

Momondo er klar med en ny applikation, som i første omgang kommer til iPad-brugere. Applikationen hedder Momondo Places og indeholder cityguides.

På nuværende tidspunkt er der cityguides til syv af de mest populære storbyer i verden. Disse er Barcelona, Berlin, København, London, New York, Paris og Rom. Men flere cityguides følger, da Momondo løbende udvikler applikationen til at omfatte nye destinationer.

Momondo Places giver inspiration til hvilke seværdigheder, markeder, butikker, restauranter, caféer, barer og hoteller, som er værd at besøge i den pågældende by.

Hver cityguide har mere end 200 forskellige tips, som kategorises efter dit humør. Så du skal blot vælge mellem kategorierne: Romantic, Social, Family, Local, Cultural og Fancy. Vælg blot en den kategori, som du ønsker på farvehjulet og så finder applikationen en guide, som passer lige præcis til dit humør og dine behøv. Guiden kan dog også sortere de forskellige rejsetips i bydele og kategorier.

Download guiden

iPad’en er med til at bringe den rigtige fornemmelse frem, så derfor er layoutet udformet, som en fysisk guidebog.

Du kan downloade dine guides og så er alt indholdet tilgængeligt på iPad’en, selv når du er offline. Det betyder, at du kan bruge både kort og GPS, mens du er på farten uden at frygte roaming-priserne.

Download applikationen Momondo Places gratis i Apples App Store.

Applikationen er også under udvikling til iPhone, men Momondo kan ikke sætte tidspunkt på hvornår denne er klar. Det er endnu ikke besluttet, om de også vil udvikle en Android-applikation, det oplyser Momondo Danmark til Meremobil.dk.

FAKTA

Momondo.dk er en rejsesøgemaskine, der blev lanceret i september 2006 og som sammenligner priser på flybilletter, pakkerejser, hoteller, biludlejning og tog. Momondo er ikke et rejsebureau, men henviser forbrugerne til de steder der udbyder rejsen.

Foruden søgemaskine-delen, så indeholder Momondo også en masse cityguides, som er lavet af hjemmesidens brugere og bloggere rundt i verden.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip