Ny danskerscoring sikrer IFK Göteborg tre vigtige point

28/09/2015

Den svenske traditionsklub IFK Göteborg kan i høj grad takke sine danske spillere for, at klubben fortsat topper den bedste svenske fodboldrække.

Men mens det i de seneste uger primært har været Søren Rieks, der har sørget for de afgørende scoringer, var det mandag aften midtbanekollegaen Mads Albæk, der kom i rampelyset i mandagens møde med Sundsvall.

Ved stillingen 2-2 ti minutter før tid stormede den tidligere FC Midtjylland- og Reims-spiller frem og sendte bolden i nettet til den meget vigtige sejr.

- Fantastisk skønt at få lavet et mål. Jeg fik næsten kuldegysninger, da jeg så bolden gå i mål foran vores tilhængere, siger Mads Albæk til tv-kanalen C More.

Den venstrebenede midtbanespiller havde i første halvleg haft en noget mindre flatterende rolle, da han med et selvmål sørgede for Sundsvall udligning til 1-1.

Men til sidst lykkedes det altså alligevel at redde de tre point, da gør, at Göteborg-klubben med fire spillerunder igen indtager førstepladsen på en bedre målscore end IFK Norrköping.

Både Albæk og Rieks spillede hele kampen, mens holdets tredje dansker, Jakob Ankersen, blev skiftet ud efter 66 minutter.