Ny dille: Kvinder betaler for at få massage i skeden

Der er en hårfin balance forbundet med begrebet skedemassage. For hvis man som kvinde får et tilbud om at blive masseret dernede, så kan det både opfattes som stødende, grænseoverskridende og stærkt sexistisk.

Alligevel opsøger flere og flere kvinder på eget initiativ muligheden for at få skedemassage, som er mere end bare en seksuel oplevelse. Det skriver britiske Metro.

Skedemassage - også kendt som yonimassage - er i stigende grad blevet populært hos kvinder, og formålet med den frække massageform er modsat seksuel massage til mænd ikke at opnå en orgasme.

Isis Phoenix, der er britisk udøver af yonimassage, fortæller til Metro, at kvinder gladeligt betaler op til 2000 danske kroner for en behandling. Hun forklarer også, at behandlingen indeholder brug af forskellige urter og dampe, og at massagen blandt andet har til formål at fjerne spændinger i skeden.

Katie Travis, der er kvindelig yoni-massør og har praksis i London, fortæller, at hendes skede-massage hjælper på afstresning af krop og sind samtidig med, at det forbedrer kvindens orgasmer og øger deres følsomhed i skeden.

Selve behandlingen kræver en helt særlig teknik.

Katie Travis fortæller, at hun plejer at skabe en afslappet stemning ved at tænde stearinlys og røgelse. Klienten bliver herefter tilbudt at få bind for øjnene og bliver efterfølgende nænsomt og langsomt klædt af af Katie. Så bliver klienten bedt om at lægger sig på briksen med ansigtet nedad.

Herefter begynder Katie Travis blidt at kærtegne kvindens krop med meget lette og kærlige berøringer.

- Hun vil blive masseret fra top til tå, inklusiv en fod og hovedmassage. Hele hendes krop vil blive masseret, og alle hendes erogene zone vil blive stimuleret - inklusiv berøringer mellem hendes lår, der også vil kærtegne hende skede, fortæller Katie Travis.

Herhjemme i Danmark har blandt andre Reneé Toft Simonsen tidligere talt varmt om skedemassage, som hun indrømmer at have prøvet. Det har Se og Hør tidligere skrevet om.

Følg Dagens Kvinder for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip