Ny direkte rute fra København til Dubai

Fra næste vinter kan danskerne se frem til en helt ny rute, en morgenafgang hver lørdag fra København direkte til Dubai på bare 6,5 time.

Dubai er ensbetydende med sikkerhed for sol, gennemsnitligt 24-25 grader hele vinteren, smukke strande, lækre resorts og sublim shopping, og på grund af den korte flyvetid er rejsemålet helt oplagt for dem, der har én uges ferie til rådighed. Star Tour sætter en ugentlig flyvning ind hele vinteren i perioden november - april.

- Dubai er det mest solsikre rejsemål inden for så kort flyvetid, og temperaturerne er højere end på andre nære sol-vinterrejsemål. Danskerne efterspørger i meget høj grad netop det – solsikre feriemål, der egner sig til en uges ferie, altså uden en oversøisk flyvning. Samtidig er det ingen hemmelighed, at der er fyldt godt op på Kanarieøerne og i Egypten, så der er brug for alternativer, mener, Stig Elling, salgsdirektør i Star Tour.

Læs flere nyheder om ferie her

Star Tours program i Dubai byder på lækre strand resorts på kysten, også i flere af de omkringliggende emirater, for både familier og par, samt enkelte byhoteller inde i selve Dubai by.

Dagens Gossip