Ny Discovery-serie med natur- og dyreoptagelser

Den nye Discovery-serie, North America, er optaget over hele det nordamerikanske kontinent gennem tre år – fra det iskolde Yukon Territory, de frodige skove i Belize, de snedækkede bjerge i Rocky Mountains og de golde ørkener i det sydvestlige USA.

De bjergtagende natur- og dyreoptagelser akkompagneres af Tom Sellecks fortællerstemme og musik fra blandt andet Jon Bon Jovi og Lenny Kravitz.

North America slår fast med syvtommersøm, at ‘den stærkeste overlever’ vitterlig er lov på dette enorme kontinent med det barske terræn og de krævende vejrforhold.

Bliv ven med Dagens.dk på Facebook - altid gratis nyheder

Mød gråbjørnene i bjergene, bisonokserne på prærien, odderne, bæverne og den blå malle i ferskvandsfloderne – sammen med tømmerulvene i skovene og hammehajerne ud for kysten.

Serien består af unikke optagelser fra naturens og dyrenes rige. Følg blandt andet den sky ørkenjaguar, som jager i Mexico, og de modige gråbjørne, som dykker mere end 20 fod ned under vandets overflade for at fange laks i Alaska.

Oplev desuden en række fascinerende timelapse-optagelse, der forvandler kontinentets barske vejrforhold til de mest fantastiske billeder.

North America har premiere den 11. august klokken 20 på Discovery Channel.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip