Ny dokumetarserie: Syv bryllupper og syv par følges i syv år

7 bryllupper - 7 par - 7 år. Det er ingredienserne til TV 2s nye, store dokumentarserie "De 7 bryllupper", der skal gøre os klogere på kærligheden og det danske samfund.

Onsdag den 13. november kloken 20 kan seerne for første gang møde de syv par, der både har sagt ja til hinanden og ja til at invitere danskerne med indenfor i deres liv de næste syv år. Dokumentarserien bliver et antropologisk kig på Danmark set gennem syv vidt forskellige ægteskaber.

- ”De 7 bryllupper” er et stort og ambitiøst dokumentarprojekt, der ikke alene fortæller historien om syv par. Det er også en samtidshistorie, som skal gøre os klogere på, hvad der skal til for at fastholde kærligheden i ægteskabet i det samfund, vi lever i. Næsten 43 procent af alle ægteskaber ender i en skilsmisse i Danmark i dag, og derfor er det yderst relevant at se nærmere på, hvad der skaber det gode og holdbare parforhold, siger dokumentarredaktør Lasse Bjerre fra TV2, i en pressemeddelelse.

I november sender TV2 de to første programmer af "De 7 bryllupper". De kommer til at fungere som en slags introduktion til hele serien og de syv par. Derefter vil TV2 sende syv programmer hvert år de næste syv år, hvor seerne inviteres med på en kærlighedsrejse ud over det sædvanlige.

Stor interesse fra udlandet

Projektet har været undervejs i flere år, og da TV2 tilbage i juni offentliggjorde, at serien var på vej, var der med det samme stor interesse fra udlandet. Indtil videre har store selskaber i både USA, England, Tyrkiet og Rusland vist interesse for at købe rettighederne til et lignende koncept i de respektive lande.

Se billederne nedenunder...

Dagens Gossip