Ny eksklusiv trend: Platin i øjet

Trænger du til, der skal ske noget nyt med dit udseende? Og skal det helst være noget, som naboen og kollegaerne ikke allerede har prøvet?

Så bør du måske hoppe med på den nye eksklusive trend med at udsmykke øjet med små stykker platin, som er formet efter dit ønske. Øje-pynteriet kræver dog en kosmetisk operation. Det skriver metro.uk.

LÆS OGSÅ: Har Basim kopieret 70'er-hit? 

26-årige Kristina Kovalevskaya er den første person i Nordamerika, der har fået lavet oprationen, hvor hun fik sat et platin hjerte ind i bindehinden, som er det hvide i øjet.

- Jeg er en person, der kan lide ekstremer. Jeg vil beholde hjertet i mit øje så længe som muligt, siger Kristina Kovalevskaya, som er en russiskfødt New-Yorker, til BlackBook og tilføjer:

Følg Dagens.dk på Facebook - Altid gratis nyheder og underholdning

- Jeg kan lide det, men jeg planlægger at skifte det ud. Jeg vil rigtig gerne prøve et nyt design. Alle piger vil gerne prøve noget nyt.

Dette indgreb koster ca. 16.000 kroner og er udført af Doktor Emil Chynn, som lavede et snit i hendes øjeæble og placerede det 3,5 millimeter hjerte indeni. Kristina valgte et hjerte og ikke en stjerne, fordi hun allerede er en stjerne, forklarer hun.

SE VIDEOEN MED KRISTINA KOVALEVSKAYAK OG HENDES OPERATION:

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip