Ny FCM-boss: Vi har et stort potentiale

Skrevet af admin

31/01/2014

Mest læste i dag

FC Midtjylland har gode muligheder for også fremover at blive en dominerende faktor i dansk fodbold.

Sådan lyder det fra Hans Krabbe, der 1. maj tiltræder som udviklingsdirektør i den midtjyske superligaklub.

- Der er et stort potentiale i klubben. Efter at den økonomiske virkelighed er blevet anderledes og hele fodboldforretningen i Danmark har fået et andet udtryk, har FCM rigtig gode muligheder for at komme til at præge det fremadrettet, siger Hans Krabbe.

Spådommen kommer på trods af, at FC Midtjylland selv må kæmpe hårdt for at få økonomien til at hænge sammen efter en række store underskud.

- Den ledelse, der har været der indtil nu, har jo arbejdet benhårdt for at vende tingene. De er ikke helt i mål endnu, men der er jo planlagt en kapitaludvidelse i foråret, lyder det fra Krabbe.

FC Midtjyllands kommende topchef er i øjeblikket chefredaktør på Dagbladet Holstebro-Struer, og dermed kommer han med et indgående kendskab til Midt- og Vestjylland, der er FCM's primære dækningsflade.

- Vi skal ud og have fat i hele den landsdel, som vi er forankret i og sørge for, at opbakningen bliver endnu stærkere.

- Vi er jo ikke nogen hovedstadsklub, men vi er godt nok en stor spiller i en stor del af Jylland.

- Der er rigtig mange fælles punkter imellem den avis, jeg er på i dag, og den landsdel, som FCM dækker. Jeg kan jo mærke, at det summer af interesse, siger Hans Krabbe.

Han får titel af udviklingsdirektør og skal stå for den daglige drift og den del af klubben, der ikke handler om det sportslige.

Krabbe bliver sidestillet med sportsdirektør Claus Steinlein i en tomandsledelse.

/ritzau/