Ny Fischer-scoring er ikke nok for Ajax

17/05/2015

Mere end et år uden kampe har ikke fjernet målfarligheden hos Viktor Fischer, som for anden weekend i træk kom på måltavlen for Ajax Amsterdam.

Fischer bragte Ajax foran med 1-0 i udekampen mod FC Dordrecht efter en lille times spil på oplæg fra landsmand Lasse Schøne.

Hjemmeholdet fik dog udlignet til 1-1 ved indskiftede Sean Klaiber med 20 minutter igen, og i overtiden sikrede Ricky van Haaren undertippede Dordrecht, som allerede var dømt til nedrykning inden kampen, sejren på 2-1.

Nicolai Boilesen startede også på banen for Amsterdam-holdet, mens Lucas Andersen blev skiftet ind i anden halvleg, hvor en træt Viktor Fischer blev taget ud.

Det er kun en måned siden, Fischer gjorde comeback for Ajax' bedste hold, men det ser allerede ud til, at han har tilspillet sig en stamplads hos træner Frank de Boer.

I sidste weekend leverede den danske angriber to af målene i Ajax' sejr over Cambuur, hvor han også startede inde.

Det var sidste spillerunde i Æresdivisionen i denne sæson, hvor Fischer og co. må nøjes med sølv efter PSV Eindhoven, som for flere runder sikrede sig mesterskabet.