Ny Ford Transit Connect kåret som "Årets van"

Fords helt nye, kompakte varevogn, Ford Transit Connect, er blevet kåret til ’International Van of the Year 2014’. Det skete på den internationale varevogns-messe Comtrans i Moskva.

Ford er den første producent, der vinder den prestigefyldte pris to gange i træk, idet Transit Custom løb med prisen sidste år. Tre tidligere sejre bringer Ford op i den lille eksklusive skare af bilproducenter, der har vundet prisen i alt fem gange.

Se video: Fremtidens bil er smartere end din smartphone

Juryen, som består af 24 europæiske transport-journalister, tildelte den nye Ford Transit Connect 130 point ud af 163 mulige og det var nok til at distancere Mercedes-Benz Sprinter (123) på en andenplads og Renault Kangoo (25) på en tredjeplads.

- Den nye Transit Connect sætter en ny standard for kompakte varevogne - og vi er inderligt stolte over at vinde denne betydelige pris igen. Den nye Connect er ikke bare lige så stærk som vores andre varevogne, den er også smart at se på og så har brændstoføkonomien fået et gevaldigt løft, siger vicedirektør for produktudvikling i Ford Europa, Barb Samardzich i en pressemeddelelse.

Læs også: Ford er kommet på Nationalmuseet

Den nye Transit Connect er et vidnesbyrd om Fords igangværende omstilling af hele varevognsporteføljen og vil indgå som søstermodel til Transit Custom og de kommende to-tonnere Transit og Transit Courier, som forventes til Danmark til næste år.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip