Ny Ford Transit lander i Danmark i august

Den helt nye Ford Transit, som kommer til Danmark til august, er ikke bare en varebil, der bygger videre på de legendariske Transit-dyder; Det er en varebil med markant større lastekapacitet og avanceret teknologi, der bidrager til komfort, sikkerhed og drift i særklasse.

Det brændstofbesparende ECOnetic model-program er blevet udvidet, tidsforbruget på serviceeftersyn er blevet reduceret og sammen med en lang række konstruktive forbedringer, byder den nye Transit på driftsomkostninger, der er presset helt i bund.

Bliv ven med Dagens Biler på Facebook - tryk her

Den nye Transit er del af Fords fornyelsesprogram over hele spektret af kommercielle køretøjer og efterfølger de prisvindende Transit Custom og Transit Connect modeller. Den sidste i rækken – Transit Courier – kommer til Danmark i august.

- Transit er spydspids i Fords portefølje af varebiler og skal sætte standarden i klassen – både når det kommer til driftsomkostninger, lastekapacitet og nye teknologier, siger chefen for Fords kommercielle køretøjer i Europa, Paul Randle. Samtidig lancerer vi et meget bredt model-program, som giver vores kunder mulighed for at vælge lige netop den Transit, der passer bedst til opgaven.

Transit’en er, ligesom Transit Custom, bygget på Fords nye, globale og lettere varebils-platform. Sidste år rullede Ford Transit nummer syv million af samlebåndet efter at have været i produktion siden 1965.

Dagens Gossip