Ny funktion afslører hvilke Facebook-venner, som har hentet populær dating-app

Tinder er netop nu i gang med at eksperimentere med en ny funktion, som vil lade dine Facebook-venner se, om du har installeret den populær dating-app. Det skriver Business Insider.

Den nye funktion, som har fået navnet Tinder Sociale, skal gøre det nemmere at arrangere gruppeevents.

- Uanset om man er ude efter grupper, som man deler fælles interesser med, eller man leder efter et helt nyt eventyr, så er Tinder Social en bedre måde at gå  ud med sine venner på, skriver Tinder på sin blog.

Men den har nu også vist sig at have mere skræmmende funktion, det beretter flere brugere om til Business Insider.

Læs også: Guide: Sådan får du masser af sex på Tinder

For mange brugere af dating-appen er nemlig blevet forfærdet over, at den også viser en liste over alle ens Facebook-venner, der bruger Tinder.

Tinder Social, der i øjeblikket testes i Australien, aktiveres automatisk for brugerne i testgruppen i stedet for man opsætter det manuelt.

Det betyder, at man bliver tilføjet til offentlige lister, som alle ens Facebook-venner med Tinder kan se, når de laver grupper.

Det sker selvom man ikke lige er så interesseret i, at alle skal vide, at man har dating-appen.

Og Facebook-venner (af begge køn), som er på Tinder, kan også tilføje dig til grupper uden din tilladelse, og derfra se din fulde Tinder profil.

-Alle brugere, som ikke ønsker at blive tilføjet til grupper, kan fravælge Tinder Social gennem deres indstillinger. Vi er kun ved at teste det på nuværende tidspunkt.  Det er vigtigt at bemærke, at Tinder ikke er en hemmelighed, da 70 procent af brugerne downloader Tinder, fordi deres venner har anbefalet det, siger kommunikationsdirektør i Tinder, Rosette Pambakian, til Business Insider.

Følg Dagens Mærkelige Nyheder for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip

Dagens TV