Ny gratis app giver dig Wordfeud på speed

Bogstavapp´s er populære som aldrig før og generelt er antallet af app´s boomet på kort tid. Det betyder stor konkurrence om de nye ideer. Speed Word Fight kombinerer en god ide med det bedste fra andre app´s, og det virker.

Spillets regler

Grundlæggende handler spillet om at tænke hurtigt og danne flest ord på 90 sekunder. Der spilles 3 - 9 runder. Ordene giver point, som gør det muligt at rykke op i de 35 levels spillet indeholder.

Gratis

Spillet er gratis og uden irriterende pop-up reklamer. Du skal blot oprette dig som ny bruger, og så er du igang. Det enkle game-play gør det let at lære spillet at kende, og skulle tvivl opstå, er der hjælp at hente i den indbyggede Tutorial.

Jævnbyrdige kampe

I de fleste multi-player spil er det sjældent, at kampene er særlig jævnbyrdige. Dette problem, har Speed Word Fight løst idet et indbygget handicap-system træder i kraft, hvis spillerne ikke er i samme level.

Desuden tilbydes:

Gratis Single-player

Statistik over personlig udvikling

Spil på både iPad og iPhone

Spil på syv forskellige sprog

Stærk udvikling

Med 2000 downloads på App Store og et gennemsnit på 1000 spillede runder pr. dag, er app´en på vej frem. Begynder man først, er man fanget. Flere brugere har allerede spillet mere end 3000 runder, og samlet set er der allerede spillet 50.000 runder svarende til 1.250 timers spil.

Baggrund

Udvikleren Alex Hemmingsen fik en god ide. Han havde alle odds imod sig, men sagde farvel til sit faste job og arbejder nu fuldtid som app-udvikler. 4 måneders hårdt arbejde resulterede i Speed Word Fight, hvis formål var at kombinere det bedste fra Wordfeud og Ruzzle samt mulighed for ligeværdige kampe, hvor det ikke er muligt at snyde.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip