Ny Hollywood tendens? Mor med på Oscar-date

Det er efterhånden længe siden, Leonardo DiCaprio første gang troppede op på den røde løber i selskab med sin mor. Siden har Bradley Cooper også taget tendensen til sig, og nu tyder noget på, at flere af Hollywoods hunks følger i deres fodspor.

Leonardo DiCaprio er nomineret igen – 20 år efter hans første Oscar-nomination. Mon han vinder denne gang? Læs mere på kigind.com

Nu er det nemlig kommet frem, at både’12 Years a Slave’-skuespilleren Michael Fassbender og Jared Leto, der spiller med i ’Dallas Buyers Club’, også har planer om at bede mutti finde gallakjolen frem på søndag, når der er Oscar-fest i Hollywood. Og pladsen i blitzlyset stjæler de altså fra mændenes kærester, der må se showet hjemme fra sofaen.

Fassbender har eksempelvis sørget for, at hans forældre bliver fløjet ind fra Irland for at være med til festen.

- Michaels forældre er på vej fra Kerry. Han har set modellen Madalina Ghenea i de seneste måneder, men hun kommer ikke til at gøre ham selskab på den røde løber, fortæller en kilde til avisen The Sun. 

Se de bedste og værste kjoler fra Oscar-uddelingen 2013 på kigind.com

Jared Leto har ved flere lejligheder givet sin mor æren for sin succes, og netop derfor elsker han at invitere hende med på den røde løber som en slags tak for opbakningen.

- Vi blev født meget fattige og i ret ydmyge omgivelser. Min mor ønskede altid at gøre noget bedre med sit liv og for sine børn. Hun var en drømmer og en arbejder. Den vigtigste lektie, hun har lært mig, er at drømme og så gøre det arbejde, der skal til for, at mine drømme skal blive til virkelighed, lyder det fra Leto.

Af: Rikke Lyskjær-Rudbæk, KIG IND/NsDesk, Aller Media

Dagens Gossip