Ny ishockey-landstræner positiv før sin første udtagelse

Den ny landstræner for det danske ishockey-landshold viser sig frem og udtager i næste måned sit første landshold

Janne Karlssons første scout-turné i sit nye job som landstræner gik over Odense og Frederikshavn, og de kommende måneder fortsætter besøgene i de andre ishockeybyer.

- En meget positiv start. Jeg glæder mig til at besøge alle klubber. Dejligt at træffe nye folk, og de får også sat ansigt på mig, siger Janne Karlsson.

Om kampene Odense Bulldogs-Herning Blue Fox og Frederikshavn White Hawks-Sønderjyske siger han:

- Interessant at se de to matcher. Det er svært at vurdere kvaliteten i sæsonstarten, men tempoet var godt, og der var engagement og glæde, siger han.

Inden han udtager sit første landshold til de to kampe mod Norge i Stavanger i starten af november får han to kampe mere på dansk is, Rungsted Ishockey-Esbjerg Energy og Herlev Eagles-Frederikshavn White Hawks henholdsvis 18. og 20. oktober.

Ud over at tale med trænere og potentielle spillere stiller Janne Karlsson sig til rådighed i VIP-lokalet for bl.a. ungdomstrænere og sponsorer. Arbejdet med fødekæden, U18- og U20-landsholdene, har høj prioritet.

Landstræneren bor i Gøteborg og har allerede set flere kampe med dansk deltagelse i Hockey-Allsvenskan. Senere skal han til Tyskland.

Janne Karlsson har spillerne fra de europæiske ligaer til rådighed til Norges-kampene og planlægger en kort samling i København inden afgangen til Stavanger.

Dagens Gossip