Ny japansk skønhedstrend er virkelig underlig - og virkelig praktisk

De fleste kvinder kender til at vågne op med mascarapletter på hovedpuden og en trang til at spise chips og drikke Cocio, der langt overstiger lysten til at fjerne makeuppen efter den vilde aften i byen i går.

Men ifølge flere udenlandske medier er der ikke længere nogen grund til at friske makeuppen op, inden du hashtagger dine morgenselfies #WokeUpLikeThis.

Ifølge blandt andet Women's Health har de japanske kvinder skabt en ny skønhedstrend, der i al sin enkelthed går ud på at se lidt træt og tømmermandsramt ud hver eneste dag.

Læs også: Fuglelort i hovedet: Her er de mest ulækre skønhedsbehandlinger

Trenden kaldes ofero-gao og er udledt af det japanske ord for moderigtig eller trendy, oshare, og det engelske ord pheromones, feromoner. Det nye look skulle altså være et mere sexet alternativ til det ellers så nuttede udtryk med store klare øjne og bløde krøller, der har været populært i Japan i flere år.

 

Vil du også med på skønhedsbølgen, giver vi dig her en lille guide - for det er naturligvis ikke nemt at se træt og hærget ud.

1. Først skal du give dit hår et såkaldt wet look, som også har været populært i Vesten i et stykke tid. Herhjemme har vi blandt andet set Medina med det tilbageslikkede hår.

 

2. Gem pudderen langt væk og gør istedet ansigtet frisk og skinnende. Nogle bruger også glitter for at få det ‘fedtede’ look.

 

3. Dette er det vigtigste punkt. Få øjnene til at fremstå trætte og hævede med lidt rouge.

 

4. Og slut så af med smokey eyes. Jo mere udtværet eyelineren er, des bedre.

 

Og voila! Du er klar til en aften i byen. Eller en dag derhjemme med dyne og Netflix. På den måde er det et ret alsidigt look. 

 

#島崎遥香#ぱるる#AKB48

Et billede slået op af 島崎遥香 (@paruru_run) den

23. Maj 2015 kl. 7:09 PDT

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip